Sluiting Carnaval 2021


Carnaval 2021 zit erop… een andere editie dan normaal, maar ondanks dat hebben we genoten van deze editie. Wat zijn we trots op alle Meekrapstekers die zo actief naar onze live streams gekeken en geluisterd hebben. En het bleef niet alleen bij kijken en luisteren uiteraard: wat deed iedereen vol enthousiasme mee met de prijsvragen en wat hebben we een berg aan ontzettende leuke foto’s binnen gehad: genoeg om de komende 11 carnavalskranten mee te kunnen vullen 😉 

Verder willen we uiteraard iedereen bedanken die op wat voor manier zich heeft ingezet voor het afgelopen carnaval. Hieronder vallen uiteraard ook alle Meekrapdurp Radio DJ’s van de verschillende verenigingen, clubkes enz. Op deze manier hebben we als Meekrapdurp weer laten zien dat we  toch, onder wat voor omstandigheden dan ook, er een carnavalsfeestje van kunnen maken voor iedereen.

We hopen dat jullie, ondanks de rare tijden van nu, toch nog genoten hebben en toch nog een beetje het carnavalsgevoel hebben gehad.

We hebben het in ieder geval met veel liefde en plezier gedaan en hopen jullie de volgende carnaval in ieder geval (ook?) weer live te kunnen ontmoeten…

Bedankt…

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.