Omgekeerde lichtjesoptocht en motto 2022


 

Eindelijk kunnen we het bekend maken…. want wat is nu eigenlijk die omgekeerde lichtjesoptocht?!?!
 
Rubia staat dit jaar niet op haar vaste plekje op de Weel en ze is al op verschillende plekken gespot op ons Meekrapdurp, maar morgenavond gaat ze “on tour”! Vanaf 18.45 uur gaat ze samen met Prins Peer II beginnen aan haar rondrit door bijna iedere straat van ons Meekrapdurp. Zo kan iedereen vanuit de voortuin of voordeur met zijn of haar lichtje zwaaien naar onze Prins en Rubia.
 
De route is als volgt:
start: Gastelsedijk West bij het kombord (achterste achtereind) – Noordzeedijk boven – Jos Erneststraat – L.P. van Mallandstraat – Gastelsedijk West – J.F. Vlekkeplein – Dennis Leestraat – Beetwortelstraat – Mgr. Dellepoortstraat – Melassestraat – Suikersingel – Beetwortelstraat – Mgr. Dellepoortstraat – Kristalsingel – Havenstraat
 
Zoals jullie kunnen lezen kan Rubia op haar karretje maar op een paar plaatsen niet komen. De mensen en kinderen die daar wonen kunnen naar een van de bovengenoemde straten lopen. Hou je hierbij wel aan de bekende regels van het RIVM dus houdt 1,5 meter afstand van elkaar (andere gezinnen) en ga niet samenscholen.
 
Voor iedereen waarbij de omgekeerde lichtjesoptocht voorbij zijn of haar huis komt geldt het dringende advies om de optocht enkel vanuit je eigen voortuin of bij je eigen voordeur te bekijken. Zoek ook hier geen andere mensen op en ga ook de wagen van ons Rubia niet volgen!
Via onze livestreams zal te volgen zijn waar de optocht zich op welk moment bevindt zodat je ook niet ver van te voren buiten hoeft te gaan staan.
 
Rubia en onze Prins hopen jullie morgen te mogen begroeten en zijn heel benieuwd wat voor mooie lichtjes jullie allemaal hebben!
 
En dan nog een laatste mededeling: normaal wordt tijdens de heksverbranding ons nieuwe motto voor het volgende jaar bekend gemaakt. Het zal geen verrassing zijn dat dat dit jaar niet op die plaats zal lukken. Het motto wordt bekend gemaakt in ons laatste uurtje van de MBC in de afsluitingsshow met ons protocol. Ook dit zal gaan door middel van een heuse prijsvraag! Krijgen jullie het motto op tijd geraden?!
 
 
 

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.