Carnaval 2021 en corona


Carnaval 2021, wat gaat dat worden?! Deze vraag houdt carnavalsminded Brabant en ook onze vereniging al enkele tijd bezig. Dat het “gewoon” carnaval gaat worden staat vast, maar dat het geen “gewone” carnaval gaat worden ook.

Maar wat dan? Op dit moment zijn wij druk bezig om te kijken naar wat we wel zouden kunnen doen in deze tijden. Gisteren heeft hierover een goed gesprek met de gemeente en de andere stichtingen van onze gemeente plaats gevonden. Hierbij wordt met de nodige creativiteit gekeken wat we zouden kunnen organiseren terwijl we rekening houden met de geldende  coronanormen.  We werpen dus zeker niet de handdoek in de ring, maar rapen deze juist op en gaan gezamenlijk bekijken hoe carnaval er dit jaar uit komt te zien op ons Meekrapdurp.

De komende weken houden we contact met de stichtingen binnen onze kern, de gemeente en gaan we informatie ophalen bij de Brabantse Carnavalsfederatie, alles met als doel om toch een goed en verantwoord carnaval 2021 te kunnen organiseren. In december hopen we dat we hier meer informatie over kunnen delen en dat we bekend kunnen maken hoe het carnavalsprogramma eruit komt te zien: alle opties zijn nog open en zullen we bekijken! Voor 11-11 geldt natuurlijk een uitzondering, hier komen we z.s.m. bij jullie op terug.

Nog effekus geduld dus en zorg er met zijn allen voor dat je in de tussentijd d’n draod nie kwyt raakt!     

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.