Gewijzigd programma Het Carnaval Festival


Het is enorm balen teleurstellend enz. enz. dat dit jaar onze Grote Optocht niet door kan gaan. Dit geldt natuurlijk voor iedereen die al die uurkes erin gestoken heeft, maar ook voor de toeschouwers en mensen van het Meekrapdurp die altijd met veul leut naar onze optocht komen kijken. Helaas is het weer dit jaar niet in ons voordeel….

Maar laten we kijken naar wat we allemaal nog wel hebben en dat is natuurlijk niet niks! We hebben wat wijzigingen in het programma aangebracht zodat we vanaf 16.00 uur toch nog lekker kunnen gaan knallen in ons Meekrapdurp! We hopen dan ook dat jullie toch nog in grote getale naar ons toe komen zodat we ondanks alles toch nog een fantastische dag tegemoet kunnen zien!!

LET OP: het feest vindt dus enkel plaats in de zaal onderaan de dijk!

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.