Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Sleuteloverdracht

25 februari 2022 18:30 - 21:30

€5

De sleuteloverdracht en dus jaarlijkse opening van het carnaval start om 19.00 uur, alleen dit keer niet in het gemeentehuis in Oudenbosch maar in het Veerhuis in Oud Gastel. Net als voorgaande jaren is toegang alleen mogelijk met een entreekaart. De bus vertrekt om 18.30 uur vanaf Dorpshuisplein. Daar kan vanaf 18.00 uur verzameld worden en zullen de entreekaarten uitgedeeld worden. We hebben net zo veel kaarten tot onze beschikking als voorgaande jaren: we hopen dat iedereen weer mee kan, maar kunnen dit dus niet garanderen.

De bus zal om 18.30 uur vertrekken richting Oud Gastel en we verwachten tussen 21.30 uur en 22.00 uur terug te zijn in het Meekrapdurp. Na een korte stop gaan we door naar de Buitelstee in Dinteloord voor een groot carnavalsfeest. Mensen die mee geweest zijn naar de Sleuteloverdracht kunnen als ze dat willen verder met de bus en mensen die niet mee geweest zijn, kunnen op dat moment alsnog instappen om met de bus naar Dinteloord te gaan. De bus vertrekt om 1.00 uur weer terug naar ons Meekrapdurp.

Voor al deze ritjes geld dezelfde prijs: voor € 5,- per persoon kunt u mee naar de Sleuteloverdracht en/of het Worstenbal.  Graag voor het instappen betalen bij onze Penningmeester Arjan de Centenman!!

Gegevens

Datum:
25 februari 2022
Tijd:
18:30 - 21:30
Kosten:
€5

Locatie

Het Veerhuis
Veerkensweg 22
Oud Gastel, Nederland
+ Google Maps