Carnaval 2021 LIVE – MBC


Carnaval 2021 zal vanwege het coronavirus helaas totaal anders worden dan wat we gewend zijn. Maar carnaval helemaal voorbij laten gaan kunnen we natuurlijk niet. Daarom gaan we dit jaar vanaf vrijdag 12 februari live de lucht in tot en met dinsdag 16 februari. De MBC zal voor jullie verschillende live videostream evenementen via YouTube en onze eigen videostream verzorgen. Verder wordt er ook 24 uur per dag live radio uitgezonden via “Meekrapdurp Radio“. 

Het hele actuele programma vindt je hier.

Carnaval 2021 zit erop, onze streams zijn dan ook offline.

Klik hier voor de Youtube livestream van MBC Via deze link zijn de TV uitzendingen te zien (zie programma). Deze knop is in ieder geval actief tijdens deze uitzendingen en zo veel mogelijk bij de diverse andere programma’s. (zie hieronder waarom)
Klik hier voor de MBC livestream van De Meekrap Via deze link kun je alle TV en radio uitzendingen (behalve de nachtuitzending) bekijken en luisteren via een livestream op onze website. 
Klik hier om de radio te starten Via deze link kun je 24/7 tijdens de carnavalsdagen luisteren naar Meekrapdurp Radio: hierop zijn alle uitzendingen (TV en Radio) te beluisteren.
Vanwege o.a. uitzendrechten is het helaas niet mogelijk om de gehele carnaval alle uitzendingen via YouTube te streamen. We proberen dit zo veel mogelijk te doen echter is er geen garantie af te geven dat alle uitzendingen anders dan de TV uitzendingen, uitgezonden kunnen worden via YouTube.

Via onze eigen livestream (tweede knop) zijn wel alle programma’s te zien en te beluisteren. Uiteraard is het ook mogelijk om alle programma’s via Meekrapdurp Radio te beluisteren.