Meekrapdurp Radio


Een belangrijk onderdeel van MBC is onze radiotak die tijdens de carnaval van 2021 via “Meekrapdurp Radio” vanaf carnavalsvrijdagmiddag (12 februari) tot en met het laatste carnaval 2021-uurtje op dinsdag (16 februari) live zal gaan.

Via dit digitale radiostation worden tientallen radioprogramma’s aangeboden gedurende de carnavalsdagen. Natuurlijk zal De Meekrap een aantal programma’s voor haar rekening nemen, maar het leuke is dat we een heleboel gast DJ’s/programma’s hebben! Je gaat dus een heleboel bekende dingen, die we normaal kennen van het carnaval op ons durpke, terug horen (en deels ook zien)! 

Het programma is gereed en kun je hier vinden. Verder ontvang je op het Meekrapdurp net voor carnaval een mooie flyer in de bus met daarop het gehele programma!

Kortom een zeer gevarieerde radiozender die zeker te weten de carnavalssfeer van ons Meekrapdurp over zal gaan brengen in dit bijzondere carnavalsjaar!

En waar kun je hem luisteren? Druk op het logo hieronder en de radio zender opent op je device! Heb je Airplay of Bluetooth dan kun je vanaf je device het geluid streamen naar je muziekinstallatie. 

Druk hieronder voor de livestream (Meekrapdurp Radio vanaf 12-2, nu tijdelijk “Dit is Holland Radio”.