Last minute call!


Wat zijn we trots! Nu al meer deelnemers dan voor corona en ook meer A wagens! We hebben dus al een schitterende startlijst, maar natuurlijk hebben we nog een paar plekjes overgelaten, voor jullie, de lastminute beslissers! 🤩
Nog snel een groepje gevonden om mee te lopen, of toch gewoon nog zin om met je wagen bij ons mee te doen?! Of willen de kids nu ze hun mooie wagentje of groep afhebben voor de kinderoptocht, ook met de Grote Optocht meelopen? Download het inschrijfformulier snel op www.cvdemeekrap.nl, vul het in, maak een scan of een foto en mail het naar demeekrap@hotmail.com. ✍️
Op deze manier maak je kans op onze mooie prijzen en natuurlijk kun je na de optocht sowieso genieten van optredens van Chef Soldaat, De Tappers, BB Ullie en DJ Tinus tijdens Het Carnaval Festival, waar ook de prijsuitreiking plaatsvindt! 🏆
En heb je niks om mee te lopen? Kom dan aankomende zondag alle deelnemers bekijken en aanmoedigen tijdens onze vernieuwde Grote Optocht en uiteraard ben je ook welkom op Het Carnaval Festival in ons dorpshuis, gratis entree en leut voor twee… of meer!! 🎉
En ohja… heb je al ingeschreven, momenteel zijn we druk bezig alle papieren in orde te maken: in de loop van de week ontvang je dus je startnummer en verdere info! Mocht je nu al vragen hebben, stel ze gerust via demeekrap@hotmail.com. 👍
 

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.