Programma Carnaval 2022


Het gaat nu toch gebeuren! Carnaval 2022 kan toch op een wat normalere manier gevierd worden als het afgelopen jaar en daarom hebben we een mooi programma voor jullie samengesteld. Op de flyer hieronder staan alleen de door De Meekrap georganiseerde evenementen, voor meer informatie over het Moederkusbal, De Sleuteloverdracht (ja ook die gaat door!), Het Carnavalsbal in Dinteloord enz. kun je het beste een bezoekje brengen aan onze uitgebreide evenementenkalender!

Oh ja, voor wat betreft het opgeven voor de Gezins Carnavalsspeurtocht: via deze link kun je een gratis kaart “kopen”, door dit te doen garandeer je je tijdsblok van vertrek. In deze webshop vindt je ook meer informatie over de speurtocht! Bestel je kaarten dus snel!

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.