Programma Carnaval 2022


Ook wij hebben uiteraard met grote belangstelling gekeken naar de persconferentie van vandaag en het lijkt erop dat we toch nog iets van carnaval kunnen gaan vieren… sprookjes lijken dus toch te bestaan!

Achter de schermen zijn we de afgelopen maanden bezig geweest met plannen maken, wijzigen, nieuwe plannen maken enz. enz. En natuurlijk wil iedereen weten “wat gaan jullie nu doen deze carnaval!”.

Hierbij lichten wij al een tipje van de sluier op van ons programma… niet omdat we het geheim willen houden, maar omdat we nog druk bezig zijn met het verfijnen en verder uitwerken van de plannen met de nieuwe informatie die we nu hebben. Uiteraard geldt: alles onder voorbehoud en altijd conform de dan geldende regels van het RIVM.

Zaterdag 12 februari: Heks Rubia zal na een jaar afwezigheid haar vaste stekkie weer in gaan nemen op De Weel.

Zaterdag 19 februari: De carnavalskrant wordt rondgebracht. Dit is wat later dan normaal maar dat heeft er uiteraard mee te maken dat we de krant zo actueel mogelijk wilde hebben. Ook worden die dag de Club van 11 leden pins bezorgd.

Vrijdag 25 februari: Carnavalsactiviteit van Basisschool De Steiger. Dit zal helaas geen kinderoptocht zijn, maar de school is bezig met een leuk alternatief plan voor de leerlingen. Verder zullen we die dag de eerste attenties bezorgen bij onze ouderen en zieken.

Zaterdag 26 februari: Gezinsactiviteit op en rond ons eigen Meekrapdurp. Meer info volgt.  Ook zullen we die dag verder gaan met de bezorging van de attenties bij onze ouderen en zieken.

Zondag 27 februari: Het Carnaval Festival 2022. We hebben dan wel geen Grote Optocht maar we gaan toch in het dorpshuis een carnavalsfeest geven. Zoals het er nu naar uit ziet geplaceerd, maar we hebben genoeg leuke ideeën om er toch een groot feest van te maken. Meer info volgt.

Maandag 28 februari: Nog niks… maar de raderen zijn nog niet uitgedraaid 😉

Dinsdag 1 maart: Lichtjesoptocht en we hopen dan ook zelfs de heksverbranding en het vuurwerk te mogen doen. Aansluitend gaan we weer naar het dorpshuis voor een (geplaceerd) carnavalsfeest.

De komende 4 weken gaan we als de s#demieter alles in detail uitwerken en houden we jullie op de hoogte van wat het allemaal precies gaat worden, of je moet reserveren, hoe laat alles start enz. enz.

Check dus regelmatig onze socials en website om alles te weten te komen over het exacte carnavalsprogramma 2022 “As ’n sprookje”.

 

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.