Rabo ClubSupport


De bladeren vallen weer langzaam van de boom en de temperaturen beginnen te zakken… dat betekent dat we ons langzaamaan weer op gaan maken voor het nieuwe carnavalsseizoen!
 
Achter de schermen zijn we al weer druk bezig om het aankomende carnaval te organiseren. En ook deze carnaval wordt sowieso anders dan de wat we gewend zijn op ons Meekrapdurp… want wat en hoe gaat dit eruit zien zonder horecagelegenheden en in hoeverre moeten we nog rekening houden met de corona pandemie… Genoeg stof om over na te denken, maar daar zijn wij van De Meekrap niet vies van natuurlijk.
 
Om al deze uitdagingen goed vorm te kunnen geven kunnen we uiteraard ieder steuntje in de rug gebruiken. Vandaar dat we ook dit jaar weer mee doen met de Rabo ClubSupport actie. Stemmen jullie daarom ook op ons vanaf 4 oktober?! Alvast bedankt in ieder geval!!
 

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.