Het Coronaval Festival


De traditionele Meekrapdurpse carnavalszondag wordt dit jaar “Het Coronaval Festival”!
 
Op zondag 14 februari a.s. om 14.11 start dit interactieve feest via onze livestream. Een gevarieerde middag voor jong en oud met een carnavalsquiz met vragen en vliegensvlugge opdrachten, afgewisseld met (masked) entertainment, optredens, een digitale optocht een prijzenfestijn en zo kunnen we nog wel effekus doorgaan.
 
We krijgen (terecht) veel de vraag of iedereen mee kan doen en het antwoord hierop is volmondig JA. De quiz is voor jong en oud en een team hoeft niet fysiek bij elkaar te zitten om gezamenlijk mee te kunnen doen. Het enige wat je ff af moet afspreken is wie uiteindelijk de antwoordbladen doorstuurt. Onderling kun je dan zelf bepalen hoe je de antwoorden/oplossingen met elkaar deelt.🤩🥳
 
Het hele feestje kun je zelfs al eerder laten beginnen. Op zondagmiddag 7 februari is er een autorally uitgezet waarmee op coronoproof wijze extra punten verdiend kunnen worden, maar ook de dagen daarna moet je de app goed in de gaten houden voor bonuspunten. 🚗🚕
 
Om alles mee te kunnen maken kun je je het beste uiterlijk 31 januari opgeven. Daarna kan uiteraard ook nog, maar dan kan het zijn dat je wat bonuspunten mist… maar als je goed bent haal je dat natuurlijk makkelijk zat in 😉
 
De eigen bijdrage is € 2,50 pp en hiervoor ontvang je een prachtig quizpakket met van alles erop en eraan! Opgeven kan door een mailtje te sturen naar demeekrap@hotmail.com (ovv Coronaval Festival) of meld je aan via een appje naar 06 38881501.
 
Vermeld hierbij:
– ludieke teamnaam
– naam van de teamcaptain incl. 06 nummer
– de namen van de teamleden incl. 06 nummer
– 1 email adres benodigd voor de quiz
 
Of nog makkelijker vul het formulier hieronder in.
 

Geef je snel op en zorg dat je de enige echte winnaar wordt van deze carnavalsmiddag! 🏆🏆🏆🏆

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.