De Elluf Elluf doe ut zelluf


Vandaag is tijdens onze alternatieve corona-proof start van het nieuwe carnavalsseizoen bij de bewoners van het Meekrapdurp een echte “Elluf-Elluf doe ut zelluf-kit” in de bus gegooid. Vermaak je met onze carnavalspuzzels, doe mee met onze bliksemloterij 2.0 en maak zelf je bijgeleverde snert voor de “Wa un Snertchallenge!”.
 
Mocht je het gemist hebben: de flyer staat bij dit bericht en oh ja, deze keer wel met de nieuwe/juiste Bliksemloterij qr-code die onze penningmeester vanmiddag nog voor jullie in elkaar gekleurd heeft! Dus waag een gokje en doe mee zodat we ook aankomend carnaval met een mooi alternatief programma voor ons durpke kunnen komen!
 
En wat betreft de “Wa un Snertchallenge!” post de komende dagen je foto op onze facebookpagina en wordt daar de enige echte winnaar van!
 
Tis een andere start dan wat we gewend zijn, maar we hopen op deze manier toch nog iets van het carnavalsgevoel in deze 11-11 week aan jullie mee te kunnen geven!!
 
Alaaf! Alaaf!
Namens Prins Peer II, Nar Royke, Pliessie Kobus, de Raad, de Dansmariekus en de Stille Leden!
 

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.