Ellefdu van de Ellefdu


Het zal waarschijnlijk bijna niemand verbazen maar het ellufde van de ellufde feest wat we normaal met zijn allen vieren wordt vanwege de huidige Corona situatie geannuleerd.
 
We hadden een semi digitaal alternatief zo goed als klaar maar gezien de meest recente maatregelen kan dit helaas ook niet doorgaan. Logisch gevolg hiervan is dan ook dat er dit jaar helaas geen speciaal carnavalslied zal zijn voor ons Meekrapdurp.
 
Maar uiteraard zou de Meekrap de Meekrap niet zijn als we toch iets ludieks voor heel het Meekrapdurp in petto zouden hebben om toch de start van het nieuwe zeer “bijzondere/aparte” carnavalsseizoen 2020-2021 in te kunnen luiden. Wat, waar hoe….. stay tuned! (uiteraard volledig Corona proof zoals we dat tegenwoordig zeggen).
 
We mogen dan dun draod misschien een bietje kwyt zijn momenteel, maar we gaan er het beste van maken met zijn allen!

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.