Inschrijven Grote Optocht 2020


Vanaf nu kan er ingeschreven worden voor onze Grote Optocht van 2020! 

Na de succes editie van de optocht van vorig jaar hebben we bekeken hoe we de optocht nog verder zouden kunnen verbeteren. We hebben daarom diverse aanpassingen gedaan naar aanleiding van de feedback die we hebben gekregen. Sommige aanpassingen zijn hartstikke leuk, zoals de nieuwe Jeugdcategorie, de nieuwe Publieksprijs, de verhoging van de prijzengelden enz. Maar we hebben ook een zware beslissing moeten nemen om een aanpassing aan de route te doen omdat een veel gehoord geluid was dat de optocht aan de lange kant was. 

Op deze pagina is alle informatie te vinden over onze Optocht, de wijzigingen en is ook het nieuwe reglement en inschrijfformulier te vinden. We hopen dat jullie massaal inschrijven zodat we een nog mooiere optocht weg  kunnen gaan zetten in 2020!

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.