Sleuteloverdracht en Worstenbal


Aankomende vrijdag (1-3) gaat Carnaval 2019 officieel van start tijdens de Sleuteloverdracht in het gemeentehuis van Halderberge. Net als vorig jaar kun je alleen toegang krijgen tot de Sleuteloverdracht als je daarvoor een kaart hebt. De kaarten worden verdeeld bij Unieke Werken/Proefje’s net voor vertrek van de bus. We hebben net zo veel kaarten tot onze beschikking als vorig jaar: we hopen dat iedereen weer mee kan, maar kunnen dit dus niet garanderen.

De bus zal om 18.30 uur vertrekken richting Oudenbosch en we verwachten tussen 21.30 uur en 22.00 uur terug te zijn in het Meekrapdurp. Na een korte stop gaan we door naar het Worstenbal in Dinteloord (met optredens van Chef Soldaat, Trio Zandvrees en de Viezevoetenkortingen en Dubbel Feest). Mensen die mee geweest zijn naar de Sleuteloverdracht kunnen als ze dat willen verder met de bus en mensen die niet mee geweest zijn, kunnen op dat moment alsnog instappen om met de bus naar Dinteloord te gaan.

Voor al deze ritjes geld dezelfde prijs: voor € 5,- per persoon kunt u mee naar de Sleuteloverdracht en/of het Worstenbal.  Graag voor het instappen betalen bij onze nieuwe Penningmeester Arjan de Centenman!!

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.