Winnaar carnavalslied 2019 bekend


Op zaterdagavond 10 november jl. tijdens het traditionele 11-11 feest in Café Geerts vond het songfestival plaats.
Vijf moedige deelnemers deden mee en onder begeleiding van huisband ’t Kan nog net werden de acts opgevoerd.  Nadat iedere deelnemer gestemd had bleek dat “The artists formely knowns as Prince Pear the 2nd and his Symbols” de wedstrijd hadden gewonnen met hun lied “Meekrapdurpgevoel”. De dansmariekes wonnen als “Bende van ellende” de prijs voor beste act.

De winnaar van het songfestival zal binnenkort samen met ’t Kan nog net de studio induiken om het liedje officieel op te gaan nemen. De tekst en melodielijn van het nummer zijn al wel te vinden op onze carnavalslied pagina. Daar zal straks ook het nummer te downloaden zijn.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.