Praktische info


Volgend weekend gaan we “Volle sjas int gras” hierbij wat praktische informatie over ons jubileumfeestje:

– Het evenement vindt plaats op het sportpark van Voetbalvereniging De Schutters, aan de L.P. van Mallandstraat 63A in Stampersgat, parkeren is mogelijk op het bijbehorende parkeerterrein. Zie verder de routebeschrijving hieronder: Let op de afsluiting in het centrum van het dorp voor gemotoriseerd verkeer! Volg de bordjes die langs de wegen opgehangen zullen worden.
– Het evenement is voor iedereen vrij toegankelijk, alcohol is pas toegestaan vanaf de leeftijd van 18 jaar. Hier zal op worden gecontroleerd: neem dus je legitimatie mee om zo een 18+ bandje te krijgen!
– Er is een pinautomaat aanwezig om zo ook je consumptiebonnen aan te kunnen schaffen.
– Er is een gratis garderobe aanwezig, hiervan kan op eigen risico gebruik worden gemaakt.
– Het motto “Volle sjas int gras” is vrij letterlijk genomen, houdt hier dus rekening mee met je schoeisel. Verder krijgen we veel de vraag of je in carnavalskleding mag/moet komen. Dit laatste laten we aan jullie zelf over, het is niet verplicht maar heb je zin om tijdens dit zomercarnaval feestje je mooiste carnavalspak aan te trekken, dan kan dat uiteraard!

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.