Inschrijven jubileumoptocht


Vanaf nu is het mogelijk om je in te schrijven voor de jubileumoptocht die gehouden wordt ter ere van ons 66 jarig bestaan!
De optocht start op zondagmiddag 2 september a.s. om 13.30 uur. Meer informatie over route en het opstellen volgt, dit i.v.m. de werkzaamheden van Brabant Water op ons Meekrapdurp in diezelfde periode.
Dat de optocht korter zal zijn dan de gebruikelijke Grote Optocht optocht staat al wel vast, hierdoor kan iedereen nog lekker op tijd naar ons festivalterrein komen om te feesten! Nabij dit terrein zal de optocht in ieder geval ontbonden worden.

Er kan meegedaan worden in drie categorieën, check hiervoor en voor meer informatie onze jubileumpagina of onze inschrijfpagina….. op deze laatste pagina is ook het reglement te vinden en kan digitaal ingeschreven worden!
We hopen dat we ook in de zomer op veel deelnemers kunnen rekenen zodat we er een mooie stoet van kunnen gaan maken!

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.