Inschrijven jubileumoptocht


Ter ere van het 66 jarig bestaan van C.V. De Meekrap vindt er op zondagmiddag een jubileumoptocht plaats.
De optocht zal ontbonden worden bij het festivalterrein bij V.V. De Schutters.

De route wordt nog nader bepaald en is deels afhankelijk van de werkzaamheden die Brabant Water deze zomer uit gaat voeren in Stampersgat.
De route zal wel aanzienlijk korter zijn dan de gebruikelijke route van de Grote Optocht met carnaval, zodat iedereen op tijd bij het festivalterrein aanwezig kan zijn om een mooi feestje te bouwen.

Categorieën

Er kan ingeschreven worden in drie categorieën: Grote Wagen, Kleine Wagen en Groepen.

Grote Wagens:
De lengte van de wagen dient 3.00 meter of langer te zijn. Dit wordt gemeten van de voorkant van het eerste significant aanwezige object van de wagen tot de achterkant van het laatste significant aanwezige object van de wagen. Hieronder valt dus niet de eventuele trekstang.
Kleine wagens
De lengte van de wagen dient korter te zijn dan 3.00 meter. Dit wordt gemeten van de voorkant van het eerste significant aanwezige object van de wagen tot de achterkant van het laatste significant aanwezige object van de wagen. Hieronder valt dus niet de eventuele trekstang. Het eventuele trekkend voertuig van deze kleine wagen dient qua afmetingen ondergeschikt te zijn aan de wagen.
Groepen
Loopgroep waarbij een eventueel aanwezig voertuig/wagen ondergeschikt dient te zijn aan de groep.

Reglement

Ook bij deze optocht zijn wij genoodzaakt om een reglement op te stellen. Deze treft u hier aan: 2018.06.02.reglement optocht meekrap 66 jaar.
Neem kennis van het stuk en bij inschrijving dient u akkoord te gaan met het reglement.

Route

Vanwege de werkzaamheden van Brabant Water, waardoor de Dennis Leestraat in het centrum van het dorp is afgesloten zijn wij helaas beperkt in de route die we kunnen volgen voor de optocht.
De optocht wordt opgesteld op het J.F. Vlekkeplein, vervolgens gaat de route richting de Noordzeedijk en via de Noordzeedijk boven naar de Jos Ernesstraat en vervolgens naar het festivalterrein op het B-veld van de Schutters aan de L.P. van Mallandstraat.

Inschrijven

Inschrijven kan door  onderstaand formulier in te vullen en te verzenden, inschrijven is mogelijk tot en met 30 augustus a.s.
Wil je je liever analoog opgeven, download dan het formulier en mail het naar ons of gooi het in de bus aan het J.F. Vlekkeplein 22: Opgeven jubileumoptocht De Meekrap 66 jaar

[ninja_form id=2]