De Meekrap 66 jaar


Eind augustus 2018 bestaat De Meekrap 66 jaar.
Dit carnavalsjublileum gaat op grootse wijze gevierd worden in het Meekrapdurp en wel op het terrein van Voetbalvereniging De Schutters!

Een heus tweedaags festival wordt er opgetuigd op zaterdag 1 en zondag 2 september.

Zaterdag 1 september is onze feestavond vanaf 21.00 uur met optredens DJ Flow, Vèrrèkes Blààuw en De Alpenzusjes. Deze feestavond wordt voorafgegaan door een receptie welke zal starten om 19.00 uur.

Zondag 2 september is onze carnavaleske familiedag. Deze start om 13.30 met een carnavalsoptocht. Inschrijven hiervoor kan via deze pagina.
Deze middag zijn er optredens van Trio Zandvrees en de Viezevoetenkortingen, ’t Kan nog net, DJ Marco Bras, Mathijs Pluijgers en Johnny Gold. De kinderen kunnen zich vermaken met verschillende activiteiten, waaronder een springkussenpark!
Verder is er op zondag een tentoonstelling over 66 jaar Meekrap, deze tentoonstelling wordt verzorgd door Heemkundekring Stampersgat, Parel aan de Welen. Op zaterdag kun je hiervan een voorproefje zien door de digitale fotopresentatie op onze schermen, ook verzorgd dor de Heemkundekring.

Het gehele evenement is beiden dagen gratis toegankelijk.

Sponsoren
Natuurlijk kan dit evenement niet zonder sponsoren. Heel veel bedrijven hebben ons jubilieumfeestje gesponsord, waarvoor heel veel dank!
Hieronder staan onze exclusieve sponsoren en hoofdsponsoren genoemd van het evenement, alle andere sponsoren zijn uiteraard te zien op ons festivalterrein.
Mochten we je bedrijf om wat voor reden dan ook vergeten zijn te contacteren of wil je ons gewoon graag sponsoren, dat kan natuurlijk, graag zelfs!  Neem dan contact met ons op.

 

EXCLUSIEVE SPONSOREN DE MEEKRAP 66 JAAR

 

HOOFDSPONSOREN DE MEEKRAP 66 JAAR

 

Praktisch informatie
– Het evenement vindt plaats op het sportpark van Voetbalvereniging De Schutters, aan de L.P. van Mallandstraat 63A in Stampersgat, parkeren is mogelijk op het bijbehorende parkeerterrein. Zie verder de routebeschrijving in deze post: Let op de afsluiting in het centrum van het dorp voor gemotoriseerd verkeer! Volg de bordjes die langs de wegen opgehangen zullen worden.
– Het evenement is voor iedereen vrij toegankelijk, alcohol is pas toegestaan vanaf de leeftijd van 18 jaar. Hier zal op worden gecontroleerd: neem dus je legitimatie mee om zo een 18+ bandje te krijgen!
– Er is een pinautomaat aanwezig om zo ook je consumptiebonnen aan te kunnen schaffen.
– Er is een gratis garderobe aanwezig, hiervan kan op eigen risico gebruik worden gemaakt.
– Het motto “Volle sjas int gras” is vrij letterlijk genomen, houdt hier dus rekening mee met je schoeisel. Verder krijgen we veel de vraag of je in carnavalskleding mag/moet komen. Dit laatste laten we aan jullie zelf over, het is niet verplicht maar heb je zin om tijdens dit zomercarnaval feestje je mooiste carnavalspak aan te trekken, dan kan dat uiteraard!

Route
Hieronder kun je de schematische route voor het gemotoriseerd verkeer vinden naar ons festivalterrein. Let op: het rode gedeelte is afgesloten in Stampersgat tot 1-10 i.v.m. werkzaamheden van Brabant Water. Deze route is dus niet toegankelijk voor gemotoriseerd verkeer. Fietsers en wandelaars kunnen wel gebruik maken van deze route.

 

Jubileumoptocht

Op zondag 2 september trekt vanaf 13.30 uur een jubileumoptocht over het Meekrapdurp. Informatie over deze optocht of inschrijven kan via deze aparte pagina voor de optocht.
Vanwege de werkzaamheden van Brabant Water zijn de mogelijkheden voor de route beperkt, op het kaartje hieronder is de route te raadplegen.

Jubileumpin
Iedere jaar met carnaval krijgen de Club van 11 leden een unieke mottopin van dat jaar. Van ons jubileumlogo zal een zeer exclusieve pin in beperkte oplage worden geproduceerd. Wil je in het bezit komen van de jubilieumpin, bezoek dan deze pagina.

Wanderdriedaagse
De jaarlijkse Wanderdriedaagse van Stampersgat zit gekoppeld aan het evenement Meekrap 66 jaar. Deze vindt plaats op donderdag 30 augustus, vrijdag 31 augustus en zaterdag 1 september. Meer informatie hierover vindt je op onze aparte Wandeldriedaagse pagina.